Een zin Zen

Zie een zin Zen. Zin is. Zen is. Zo. Zen is zijn. Zen is doen. Zen is niet proberen. Zen is gewoon gaan. Zen is bam erop.

Zo Zen. Zen rechtoe rechtaan. Direct, geen compromis. Zen simpelweg. Zen is geen illusies. Zen is no nonsense. Zen is zoals het is. Zonder franjes. Zonder verhaal. Doodgewoon Zen.

Zie je zin Zen. Zen is jezelf zijn. Zen is spontaan. Zen is intuïtief. Zen is goesting. Lachen zingen dansen springen, al vergaat rondom je de wereld. Zen in het oog van de orkaan.

Zen zindert. Een mep in je gezicht. Baf. Een grote rode vod. Leven zonder voorbehoud. Zen zet alles op het spel, elk moment. Een emmer ijskoud water in de ochtend. Zen alsof je leven ervan afhangt.

Eén zin, Zen. Zen is een en onverdeeld. Zen is geheel en al. Zen is af. Les jeux sont faits, rien ne va plus. Zen is niet de tel bijhouden, niet optellen of aftrekken. Is gelijk aan is gelijk aan.

Zie een zin Zen. Zen is geen grammatica, geen taal. Roepen zonder woorden. Een dubbelpunt zonder vervolg. Geen aanhalingstekens, maar uitroeptekens. Een punt en dan gedaan.

Zen is zonder zin, de grote uitzondering. Geen zin is Zen. Geen zen is Zen. Zen is zin. Zen is waanzin. Zen is weten, Zen is niet weten. Ik versta hier niets van. Misschien, misschien is dat wel Zen.

Zie een zin Zen. Zin. Zen. Punt. Gedaan.


Comments

Popular posts from this blog

A Walk With God

Gewoon jezelf zijn - waarom ik geen monnik werd

Forests To Grow People